Keno

Geloof het of niet, maar het spel heeft niets te maken met de karmasutra standjes op de posters staan afgebeeld. Je kan dagelijks tot 250.000 euro winnen. Als je wint zou je van blijdschap de kamasutra vanonder het stof willen halen!

Op dinsdag 11 november is het wapenstilstand en is jouw verkooppunt gesloten. Wil jij nog snel meespelen op één van onze producten? Rep je dan snel naar jouw dichtstbijzijnde winkelpunt of speel online op e-lotto.be! 

 Ik speel online!

Wat is je favoriete speelformule?

Bevestig jouw keuze
Toon resultaten

Bedankt voor je mening!

Wat is je favoriete speelformule?

()

Aantal deelnemers

Bevestig jouw keuzeAl 420.000 Belgen spelen online op e-lotto.

En u?


Keno. Blijf maandag voorzichtig, doe dinsdag gek, denk na op woensdag, durf op donderdag, filosofeer op vrijdag, leef je uit op zaterdag en rust uit op zondag.

Resultaten vorige trekking

Bekijk de trekking dinsdag 25 november 2014

Volgende trekking

Waar gaat jouw geld naartoe?

Het gebeurt helaas te vaak dat een ziek, of gewond kind gedurende lange tijd de school moet missen. De Nationale Loterij helpt vzw Bednet om hier een mouw aan te passen: Bednet zorgt voor een draagbare computer voor het kind, en zorgt ervoor dat het kind een internetconnectie heeft, thuis, of in de kliniek. Een PC met webcam, en een camera die het bord kan filmen worden in de klas geïnstalleerd. 

Lees verder

Wist je dat...

Andere spelen

cookiebeleid