De Nationale Loterij herneemt de Kerstsokken-actie 

De Nationale Loterij investeert een groot deel van de inzetten in maatschappelijk relevante initiatieven en projecten. De eindejaarsperiode is ideaal om dit nog eens extra in de verf te zetten en onze spelers te laten ervaren dat elke inzet van hen, hoe klein ook, een groot verschil helpt maken. Daarom herneemt de Nationale Loterij in haar 8 Lottery Shops de (kerst)sokken-actie waarmee ze eind 2017 uitpakte in haar toenmalige pop-up stores in Antwerpen en Luik.

Dat de Nationale Loterij veel teruggeeft aan de maatschappij en dat elke speler daar z’n steentje toe bijdraagt, wordt in die Lottery Shops duidelijk gemaakt door hen bij elke aankoop een ‘Thank you’-munt te schenken. Deze munt kunnen ze in de kerstsok steken van één van 16 goede doelen, 8 in Vlaanderen en evenveel in Wallonië.

Het Vlaamse en het Franstalige goede doel met het hoogste aantal munten in hun sok zal als extra-steun vanwege de Nationale Loterij en haar spelers een professioneel gemaakt promofilm(pje) cadeau krijgen om te gebruiken in hun communicatie…

 

In onze Lottery Shop op het De Brouckèreplein in Brussel zal er uit beide lijsten kunnen gekozen worden.