Ontdek de Nationale Loterij op de kerstmarkten

12/12/2019

De eindejaarsfeesten zijn magische momenten en ook de Nationale Loterij draagt haar steentje bij. Ontdek haar op de kerstmarkten en sleep zoveel mogelijk cadeautjes in de wacht.

Elk jaar wordt het centrum van Brussel omgetoverd in een gezellig kerstdorp voor klein en groot. Op het programma: meer dan 200 chalets, een reuzenrad in de Lotto-kleuren, winterse lekkernijen, maar ook een klank- en lichtshow.

 

 • Van 29 november tot 5 januari.
 • Actie: Lotto heeft een eigen kerstchalet en zal aanwezig zijn met zijn verkoopwagen en het Geluksrad in de weekends van 20 en 27 december. En voor het mooiste zicht over Brussel afspraak in het reuzenrad van Lotto.

Gedurende één maand leeft de stad van Doudou op het ritme van Kerstmis met “Mons Cœur en Neige”. Een kerstdorp met vuurspuwers, een reuzenschaatsbaan en natuurlijk chalets. Tijdens dit evenement is er ook aandacht voor solidariteit, met de Soupe de la Solidarité die gratis wordt uitgedeeld op de Grote Markt. Een sociale actie die mogelijk wordt gemaakt dankzij de Nationale Loterij.

 • Van 6 december tot 5 januari.
 • Actie: de Nationale Loterij zal gedurende twee dagen aanwezig zijn op de markt (14 en 15 december) met het geluksrad en de verkoopwagen.
 
 
 

De Kerstparade georganiseerd door RTL verspreidt haar betovering in twee Belgische steden. Dit langverwachte evenement biedt luisteraars en kijkers een kleurrijk spektakel. Er zullen prachtige scenes rond het thema van de magie van Kerstmis worden getoond.


 • Op 14 december in Bergen en op 20 december in Waver.
 • Lotto-actie: Ook Lotto zal aanwezig zijn in de parade om er de nieuwe eindejaarsjackpots voor te stellen.
 

Het kerstdorp van La Cité Ardente is het oudste en grootste van België! Gedurende vijf weken ontdek je in dit verlichte kerstdorp tal van feeërieke animaties en vele chalets. Niet minder dan 20.000 schaatsers komen zich uitleven op de mooie, overdekte reuzenschaatsbaan.


 • Van 29 november tot 5 januari. 
 • Lotto-actie: Lotto zal er aanwezig zijn met een kerstchalet en het klassieke Geluksrad!
 

De stad Leuven organiseert een kerstmarkt die wordt beschouwd als één van de mooiste van België… en één van de oudste! Met de prachtige houten decoraties waan je je in Noord-Europa. • Van 11 tot 22 december
 • Lotto-actie: Ook hier is Lotto aanwezig met zijn verkoopwagen en het Geluksrad!
 

Waregem organiseert dit jaar zijn eerste kerstmarkt! Er worden 50.000 bezoekers verwacht en de 50 verlichte chalets zullen zeker zorgen voor een typische kerstmarktsfeer. In een familiale sfeer viert Lotto winter in Waregem Expo. Binnen wachten je een bar en een winterkermis.


 • Van 21 tot 30 december. 
 • Lotto-actie: Lotto zal er aanwezig zijn met de verkoopwagen en het klassieke Geluksrad!
 

Op Winter in the Park haal je een frisse zeeneus te midden van een gezellige kerstsfeer. In het hart van het Leopoldpark wordt de vijver gedurende één week omgetoverd in een schaatsbaan. Er zullen natuurlijk chalets zijn, maar ook spektakels om magische momenten te beleven. Naast een kerstmarkt is er ook een spectaculaire lichttunnel met een geluids- en lichtshow op het Wapenplein waar de Lotto-voertuigen op je staan te wachten.

 • Van 13-15 tot 20-22 december.
 • Lotto-actie: Lotto zal er aanwezig zijn met een eigen stand en het klassieke Geluksrad!
 

De Nationale Loterij is de eerste mecenas van België

De steun van de Nationale Loterij op al deze kerstevenementen kadert binnen haar globale betrokkenheid in tal van goede doelen. De Nationale Loterij kent al meer dan 80 jaar elk jaar miljoenen euro uit in de vorm van subsidies en sponsoring aan organisaties met een humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke bestemming. Ze is dus de eerste mecenas van België! En jij bent het, die eenmalige of regelmatige speler, die de wereld beter maakt. Ongeacht het bedrag dat je inzet, iedereen maakt het verschil. Bedankt!