Twintig Lottery Club-leden openen Tour de France

16/07/2019

Bekijk hier de beelden van hun once-in-a-lifetime-experience!

Dankzij Lotto, partner van de Grand Départ, de start (en alles wat daar komt bij kijken) van de Tour de France, kregen 50 enthousiaste wielerfans op zaterdag 6 juli jl. een absoluut unieke belevenis aangeboden: enkele uren voor de “echten”, maar in krek dezelfde omstandigheden en met krek dezelfde omkadering als zij, de laatste 45 km. van de eerste Tour-etappe afhaspelen!

Onder die 50 gelukkigen ook 20 leden van Lottery Club, de winnaars van een wedstrijd exclusief voorbehouden voor onze Lottery Club-leden – één van de vele wedstrijden die de warmste club van het land haar leden continu serveert.

En of ze er van genoten hebben! Bovenstaande video neemt iedere zweem van twijfel daaromtrent ongetwijfeld meteen weg! Het was soms puffen en blazen … geblazen, maar het was voor ieder van hen een once-in-a-liftetime-experience om nooit meer te vergeten. Mede ook dankzij de deskundige begeleiding van twee Lotto Soudal-renners: werelduurrecordhouder Victor Campenaerts en Cameron Vandenbroucke, de dochter van wielericoon Frank Vandenbroucke  (VDB) die destijds ook debuteerde bij de toenmalige Lotto-ploeg o.l.v. oom Jean-Luc. 

Een tikje jaloers? Ook voor jou zijn dergelijke top-ervaringen weggelegd! Word daarom snel lid van Lottery Club, indien dat om één of andere reden nog niet het geval zou zijn - het is 100 % gratis en biedt niettemin niets dan voordelen. En neem deel aan de wedstrijden die we met de regelmaat van een Zwitserse klok organiseren…

Ik word nu lid!