Leden van de Nationale Loterij Club chillen dankzij Win for Life!

Deze zomer gaf Win for Life 12 unieke weekends weg op een heerlijk, chill plekje in België! Dankzij de zomerwedstrijd van Win for Life en de Nationale Loterij Club kon jij zo’n weekendje winnen. 3 dagen en 2 nachten op een unieke plaats in België: helemaal privé en extreem gezellig … Ontdek hier de getuigenissen van onze winnaars.

Bedankt Win for Life! We hebben een super weekend gehad vol mooie momenten en mega verrassingen! Van begin tot einde een ‘once in a life time’ ervaring om met 6 vriendinnen van te genieten! Bedankt voor onze mooie win for life box, daarmee kunnen we nog even nagenieten.

Deborah

 Super verblijf in prachtige nieuwe villa. Met privé kok die ons met héél lekker eten verwende van ontbijt tot en met diner.

Brigitte

Wat kan er chiller zijn dan overal  gevoerd te worden, lekker eten te krijgen, top activiteiten te mogen meemaken. Dit allemaal in een prachtige omgeving in een chille villa, met alles erop en eraan. Dit op eigen tempo en er zelf niets te moeten voor doen, behalve Win For Life van harte te bedanken?

Stefan

Hey, beste Win For Life SUPER Summer Team 2021. We willen jullie van harte bedanken voor dit Amazing weekend, die we dankzij jullie hebben meegemaakt! Het is er één geworden om nooit te vergeten. Top Locatie. Met alle leuke faciliteiten. Prachtig uitzicht. Top Activiteiten. Mountainbiken, Skydiven. Maar vooral TOP MENSEN, die voor ons alles gedaan hebben om het naar ons zin te maken. De zanger Neolys, die voor ons komen zingen is. De Dj, die ons super ambiance heeft bezorgd. Speciale dank aan Kevin! Voor al het lekker en super vers eten. Last but not least, Arthur. Voor wie geen moeite teveel was. Een echt welgemeende , DANK JE WEL, aan alle personen uit het team voor dit formidabel weekend. Voor herhaling vatbaar :-)

Stefan

Win for life, chill for life was voor ons een héél leuke ervaring in een prachtige nieuwe villa. Wij hebben genoten van begin tot einde. Wij werden aan huis opgehaald door een vriendelijke man, die tevens de omkadering verzorgde. Het onthaal ter plaatse gebeurde met bubbels door een vriendelijke dame van Win for Life. Er stond een uitstekende chef-kok ter onzer beschikking, die zorgde dat onze maagjes gevuld werden, van ontbijt tot avondmaal. Ook de animatie viel in de smaak. Tijdens avondmaal muzikale omkadering, de volgende dag dj en karaoke. De 3de dag werden we terug naar huis gebracht nadat we eerst nog konden skydiven, wat ook een fantastische ervaring was. Dank aan het Win For Life team voor deze prachtige dagen.

Brigitte

Vanaf onze aankomst op dinsdagnamiddag 20 juli tot deze middag bij ons vertrek werden we verwend door onze chef-kok. Elke maaltijd, van ontbijtbuffet over lunch tot avondeten was verzorgd. Vooral de lokale specialiteiten (heerlijke vleesgerechten, speciale kazen, heerlijke mix van groenten) en de desserts waren om duimen en vingers van af te likken.

Marie-Josée

Volgende keer doen we opnieuw mee ;-)

Mieke

3 dagen is niet genoeg :-) We komen terug wanneer je maar wilt! :-D

Alexandre


Ben je nog geen lid?

Waar wacht je nog op? Lid worden is helemaal gratis!

Lid worden