20 jaar Absynthe Minded. Vier mee met twee in de Vooruit!

18/11/2021

20 jaar Absynthe Minded, da’s feest voor de fans. Ben jij van de partij als vip?

Absynthe Minded heeft met ‘Envoi’ en ‘My Heroics, Part One’ twee klassiekers op zijn playlist staan. Zanger Bert Ostyn en zijn kompanen schrijven dan ook al 20 jaar Belpop-geschiedenis.

Om dat te vieren bouwen ze op woensdag 22 december een dijk van een verjaardagsfeest in de Gentse Vooruit. In de legendarische Concertzaal brengt de band het strafste van zijn best of-album ‘Saved Along The Way’.

Muziekclub Democrazy geeft de band een podium. Van partner Lotto krijgt de Belgische muziekscène een stevige duw in de rug. En dankzij de Nationale Loterij Club kan jij tickets winnen.

Zin om mee te zingen tijdens dit Lotto concert in focus? Speel dan hier en nu mee. Want er zitten maar liefst 8 x 2 VIP-tickets in de prijzenpot.

En je krijgt Meer! Meer! Meer! dan het live concert alleen. Je mag samen met een vriend naar keuze ook de backstage verkennen. En stopt allebei voor € 10 drankbonnetjes op zak.

Horen of singer-songwriter Bert even goed bij stem is als in Liefde voor Muziek? Zien hoe drumster Isolde er een lap op geeft? Genieten van de grootste hits, de publieksfavorieten én een gloednieuw nummer?

Je bent er graag bij? Meedoen kan tot 17 december 2021 om 9 u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden