Win een virtuele Meet & Greet met Alice on the Roof

2/06/2021

Afspraak met Alice on the Roof bij je thuis … voor een Meet & Greet rechtstreeks vanuit La Madeleine!

Beetje bij beetje komt het normale leven weer op gang. Maar voor we weer de weg vinden naar onze vertrouwde concertzalen moeten we nog éven geduld hebben. Dat houdt ons natuurlijk niet tegen: de Nationale Loterij en onze artisten zitten boordevol ideeën om je intussen te entertainen!

De Belgische zangeres Alice on the Roof wist zich altijd al te onderscheiden door haar muzikale stijl die het midden houdt tussen luchtige pop en electro. Met haar eerste album wist ze meteen heel wat fans te bekoren en sindsdien is het publiek steeds trouw aanwezig.

Voor ze opnieuw het podium bestijgt voor een uitzinnig concert zoekt ze de intieme sfeer op van La Madeleine voor een exclusieve virtuele Meet & Greet georganiseerd door de Nationale Loterij op woensdag 7 juli om 19 uur. Gezellig geïnstalleerd bij hen thuis kunnen 5 gelukkige winnaars een half uur lang al hun vragen afvuren op Alice on the Roof.

Geïnteresseerd? Deelnemen kan tot en met 30/06/2021 om 9 uur! De winnaars ontvangen bovendien een gesigneerd album van Alice on the Roof. Het gebeuren zal ook gefilmd worden zodat je dit exclusieve moment kan delen met al je vrienden.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden