Als VIP naar Lotto Park voor Anderlecht – AA Gent

2/10/2019

De competitiestart van het new look Anderlecht van Vincent Kompany was niet denderend, en dat is een understatement van formaat. Ook in het eigen Lotto Park, zoals de thuishaven van de meervoudige landskampioen intussen heet, konden de paars-witten hun supporters nog maar zelden laten kraaien van plezier – ook al klopten ze er wel hun Luikse aartsrivaal Standard.

Wat wordt het na die zege tegen Standard en de nederlaag tegen Antwerp in de derde thuismatch van Anderlecht tegen een ploeg uit de top-6 van vorig seizoen, op donderdagavond 31 oktober tegen AA Gent? Het team van Thorup kende alvast een veel betere start dan in de vorige jaargang…

Benieuwd? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lotto, partner van de hoofdstedelijke trots, en Lottery Club, de warmste club van het land.

Via deze wedstrijd kunnen 4 Lottery Club-leden dit duel namelijk volgen als VIP – in de beste omstandigheden dus, vanuit de business seats, met een persoon naar keuze en met een lekker etentje vooraf…

Mis deze kans dus niet! Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag: méér is er niet nodig om in de prijzen te vallen!

Je kan deelnemen van 02/10 tot 23/10.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden