Geniet met Lottery Club van Angèle in Paleis 12

4/10/2019

“Brol” – een vlag die de lading absoluut NIET dekt…

De 23-jarige Brusselse singer-songwriter Angèle (dochter van Marka en zus van Roméo Elvis) is dé nieuwe ster aan het Belgisch muziekfirmament. Ze zingt in het Frans en het Engels, maar is intussen ook erg populair in Vlaanderen. 

Na een reeks muziekprijzen in Franstalig Belgiê en Frankrijk, won ze in februari jl. ook drie MIA’s, o.m. die voor beste vrouwelijke artieste en die voor de doorbraak van het jaar. 

“Brol”, zo heet haar debuutalbum (met de humoristische insteek die haar zo eigen is)  en daar toert ze momenteel mee rond, met een halte op dinsdag 19 november in een al uitverkocht Paleis 12 op de Heizel in Brussel. 

Angèle is groot geworden dankzij haar schitterende clips op Instagram (waar ze al méér dan een miljoen volgers heeft) maar een live-optreden biedt toch nog altijd wat meer.

Benieuwd wat precies? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lotto, partner van Paleis 12, en Lottery Club, de warmste club van het land.

In de prijzenpot voor die wedstrijd zitten namelijk 3 duo-VIP-tickets met naast voorbehouden plaatsen in de concertzaal ook een verfijnd diner met aangepaste dranken.

De lat om zo’n duo-ticket in de wacht te slepen ligt bovendien niet hoog: een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan…

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden