Win een familiedag op de Archéosite van Aubechies

11/06/2021

De Nationale Loterij Club nodigt je uit voor een tijdreis op de Archéosite van Aubechies!

Schuilt er een Indiana Jones in jou? En is je gezin bereid om je op je avonturen te vergezellen? Dan nodigt de Nationale Loterij Club jullie graag uit om de Archéosite van Aubechies te ontdekken.

De Archéosite van Aubechies is dé plek bij uitstek om op ontdekking te gaan en meer te leren over ons verleden en patrimonium. De site stelt een bezoekerstour voor die start bij het neolithicum en je zo naar het Romeinse tijdperk voert. Het is een echt openluchtmuseum dat het leven van de achtereenvolgende bewoners van onze contreien voorstelt, aan de hand van reconstructies die gebaseerd zijn op talloze archeologische opgravingen hier en in de streek.

Van 20 juni tot en met 19 september stelt de Archéosite van Aubechies bovendien een nieuwe tijdelijke tentoonstelling voor: ‘le Génie des Lampes’. Die laat de bezoekers de verschillende verlichtingssystemen ontdekken die door de Romeinen gebruikt werden bij hun nachtelijke activiteiten, lang voor de elektriciteit werd uitgevonden. Bovendien worden de meest bijzondere lantaarns ‘in de spotlights’ gezet!

Klaar voor het avontuur? Waag je kans en wie weet win je een van de 4 familiepassen voor de Archéosite van Aubechies dankzij de warmste club van het land. Deelnemen kan tot en met 09/07/2021 om 9 uur!

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden