Speel & win een officiële supporterskit van Team Belgium!

8/06/2021

De Nationale Loterij Club schenkt 40 Team Belgium-supporterskits weg. Eentje winnen?

De Olympische Spelen van Tokio zijn niet meer veraf. Zeggen dat we er lang naar uitgekeken hebben, is een understatement! Maar nu is het zover: onze ploeg staat klaar om naar Tokio te vliegen en een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Team Belgium te schrijven.

En wees maar zeker: Nina Derwael, Jolien D’Hoore, Simon Gougnard, Charline Van Snick en de rest van Team Belgium zijn vastbesloten om hun beste beentje voor te zetten. Dan kan jij toch niet achterblijven?

De Nationale Loterij Club wil dat jij je steun voor onze atleten kan tonen. Daarom geven we je de kans om een van de 40 officiële supporterskits van Team Belgium te winnen die wij op het spel zetten. Met daarin een rugzak, T-shirt, waaier, pet, armbandje, vlaggetje, balpen, drinkfles én schmink in de Belgische kleuren. Kortom: alles wat jij nodig hebt om Team Belgium te steunen tijdens de Olympische Spelen van Tokio van 23 juli tot en met 8 augustus.

Klaar om uit de startblokken te schieten? Doe vóór 14/07/2021 om 9 uur mee met onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 40 supporterskits vanTeam Belgium: 20 voor mannen en 20 voor vrouwen.

Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want als lid van de Nationale Loterij Club geniet je altijd van een pak voordelen. Bijvoorbeeld: 25% korting op alle items in de officiële webshop van Team Belgium. Mooi meegenomen, toch?

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden