Win een rondleiding in het unieke Museum Bois-du-Luc

16/02/2021

Dompel je onder in dit authentieke mijnwerkersdorp nabij La Louvière

Nooit van het Museum Bois-du-Luc in Houdeng-Aimeries (La Louvière) gehoord? Daar brengt Lottery Club graag verandering in! Deze als UNESCO-werelderfgoed geklasseerde site biedt jou een unieke kans om het dagelijkse leven van een mijnwerker en zijn gezin te ontdekken... een ervaring die je nooit meer vergeet!

Breng een bezoek aan een arbeidershuis en de bovengrondse werkplaatsen, ga op visite in het kantoor van de directeur, ontdek de mijnschacht … en dit alles met een ervaren gids. Want dankzij de warmste club van het land kan je 1 van de 10 duotickets voor een rondleiding in Bois-du-Luc (t.w.v. 24 euro) winnen!

Deze rondleidingen duren een halve dag, en vinden plaats elk weekend tijdens het toeristisch seizoen (Pasen tot eind oktober). Als je zo’n rondleiding wint, kan je je hiervoor gratis inschrijven. Op dit moment zijn de rondleidingen enkel in het Frans, maar Nederlandstaligen ontvangen een audiogids.

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 17 maart om 9 uur. Een beetje geluk bij de wedstrijd- en schiftingsvraag, en je kan gratis op uitstap!

Niet gewonnen? Op vertoon van je Lottery Club-lidkaart profiteer je van 10% korting op je toegangsticket aan de ingang. Ook mooi meegenomen!

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden