Met Lottery Club en de kids terug naar de tijd van Bruegel!

6/02/2019

Speel mee met de warmste club van het land en win 4 tickets voor de Family Day van BOZAR

Ongeremd een hele dag ravotten en tussendoor proeven van cultuur met hoofdletter C: dat kan tijdens de Family Day op 31 maart e.k. in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel.

De editie van dit jaar staat in het teken van Bruegel en zal gelinkt zijn aan twee tentoonstellingen die op dat moment lopen: “Bernard van Orley” (één van de absolute spilfiguren van de renaissance in onze kontreien) en “Prenten in de eeuw van Bruegel.” 

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen er tussen 10 en 17u spelen, creatief bezig zijn tijdens een van de leuke workshops met de renaissance als thema en luisteren naar de meest fascinerende verhalen uit de tijd van Bruegel.

Dankzij Lottery Club kan dit zelfs gratis. De warmste club van het land liet inderdaad 15 x 4 tickets opzij leggen voor jullie. Interesse? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd die we opgezet hebben n.a.v. deze Family Day: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en een beetje geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan namelijk al om één van die 15 tickets (elk dus geldig voor 4 personen) binnen te rijven. Niet twijfelen maar meteen meespelen! Succes!! 

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af