Ga als VIP naar BRIFF met de persoon van je keuze!

30/07/2021

Doe mee met de Nationale Loterij Club en win een VIP-ervaring voor 2 op BRIFF

In slechts enkele jaren tijd heeft het Brussels International Film Festival (BRIFF) zich weten te profileren als dé pleisterplaats voor cinefielen. Gedurende 11 dagen stelt BRIFF een gezonde mix voor van glamour, kwalitatieve voorstellingen, diverse filmgenres, verrassende culturen … Kortom: een nooit vertoond spektakel dat je niet mag missen!

En het wordt nog beter, want de ervaring die je dankzij de Nationale Loterij Club kan winnen is wel héél bijzonder. We geven 3 VIP-avonden* voor 2 personen op het BRIFF weg. Een privéchauffeur pikt de winnaars thuis op – als ze in Brussel wonen – of in een Brussels station naar keuze** en brengt hen naar de locatie van de vertoning, waar ze verwelkomd worden met een cocktail. Na de film worden ze verwacht voor een heerlijke avond in het restaurant waarna ze van een verkwikkende nachtrust genieten in een hotel in de hoofdstad*.

Zo’n onvergetelijke filmervaring zie jij wel zitten? Dan rest je maar één ding te doen: deelnemen aan onze wedstrijd … en wie weet kruip jij binnenkort in de huid van een ster!

Deelnemen kan tot en met 20/08/2021 om 9 uur.

Veel geluk!

* De exacte data en de naam van het hotel worden later gecommuniceerd.
** De treinreis is op kosten van de winnaar

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden