Met Lottery Club als VIP naar Brugse stadsderby

12/02/2020

Voorlopig laatste stadsderby in Jan Breydel?

Club en Cercle Brugge waren tijdens de eerste seizoenshelft totaal mekaars antipode. De blauw-zwarten van Philippe Clement voetbalden toen een riante voorsprong op de verzamelde concurrentie bij mekaar. De ‘vereniging’ daarentegen sprokkelde minder dan mondjesmaat punten bij mekaar en bengelt troosteloos onderaan de rangschikking.

Op zaterdagavond 7 maart staan de twee Brugse traditieclubs in hun gemeenschappelijk stadion tegenover mekaar. Een erg ongelijke strijd lijkt het, maar in voetbal weet je (gelukkig) nooit. Misschien zorgt mirakeltrainer Bernd Storck met z’n groen-zwarten wel voor een regelrechte stunt…

Wil je deze altijd geladen derby van dichtbij meemaken en ter plaatse ervaren of Club nog altijd zijn immens hoge niveau van voor de winterstop haalt en of de winter-mercato al dan niet voor de beoogde kwaliteitsinjectie zorgde bij Cercle?

Neem dan zeker deel aan onderstaand concours van Lottery Club, de warmste club van het land.

In de prijzenpot zitten namelijk 4 duo-VIP-tickets voor wie juist antwoordt op de wedstrijdvraag en het nodige geluk heeft met de schiftingsvraag.

Zo’n duo-VIP-ticket is zoals steeds goed voor:

  • een uitgebreid buffet in de Zuidlounge vanaf 1u30 voor de aftrap
  • 2 VIP-plaatsen in tribune Zuid
  • drank en versnaperingen tijdens de rust
  • een open bar na de match, met daarna toegang tot de VIP-hospitality in het Club-uit-de-Duizend Clubhuis.

Je kan deelnemen tot 28 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden