Win tickets voor het carnavalsmuseum!

11/02/2021

Lottery Club geeft 6 duotickets weg voor het carnavalsmuseum in Binche

In 40 jaar tijd bouwde het Internationaal Museum van het Carnaval en het Masker een collectie op van meer dan 11.000 maskers, kostuums, poppen, rekwisieten, maar ook geluidsdocumenten, films en kunstwerken. Dankzij drie permanente tentoonstellingen en een tijdelijke tentoonstelling krijg je als bezoeker de kans om meer te weten te komen over het carnaval en folklore in Wallonië en over de feesten en rites van de hele wereld.

Laat je onderdompelen in de fantastische wereld van de folklore. Want in het interpretatiecentrum van dit museum leer je meer over de geschiedenis en de tradities van het Carnaval van Binche via Augmented Reality.

Je ontdekt de mooiste stukken uit de collecties van het museum en nog nooit eerder tentoongesteld archiefmateriaal, documentaires, foto’s, geluidsinstallaties en video’s … En je beleeft het volledige carnavalsjaar en het door de Unesco erkende feest met al zijn hoogtepunten: het passen van de Gilles-kostuums, de carnavalsbals met de rondedans op vette dinsdag ... Dit alles met 360°-video en virtual reality-bril!

Klinkt feestelijk? In totaal zitten er 6 duotickets in onze prijzenpot. Je kan meespelen tot 3 maart 2021 om 9 u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden