Met Lottery Club naar duel SC Charleroi - Eupen

9/10/2019

Wandeling in het park in ‘le Pays Noir’?

Het tweede weekend van november (8-10/11) ontvangt SC Charleroi in het eigen Stade du Pays de Charleroi Eupen. De ploeg uit de Oostkantons verloor in het tussenseizoen een paar sterkhouders, waaronder doelman Hendrik Van Crombrugge, in het verleden méér dan eens de beste Eupenaar, en kende dan ook een heel moeilijke start.

Op papier is Eupen trouwens één van de voornaamste degradatie-kandidaten, maar dat waren ze vorig jaar ook, en toen redden ze zich al bij al vrij vlot. En wonnen ze op de laatste speeldag van de reguliere competitie met 1-2 op het veld van … Charleroi!

Een ‘wandeling in het park’ wordt het waarschijnlijk dus niet meteen voor de Carolo’s, en dat is dan goed meegenomen voor de winnaars van onderstaande wedstrijd van Lotto, sponsor van SC Charleroi, en Lottery Club, de warmste club van het land.

De 15 Lottery Club-leden die het antwoord op de wedstrijdvraag juist hebben en dat op de schiftingsvraag het dichtst benaderen krijgen namelijk elk een duo-ticket om dit duel bij te wonen, en er dus ter plaatse achter te komen of de mannen van Karim Belhocine revanche kunnen nemen voor die thuisnederlaag vorig seizoen…

Je kan deelnemen tot 30 oktober 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden