Met Lottery Club naar clash SC Charleroi - Standard

3/02/2020

Waag je kans en volg SC Charleroi van dichtbij in z’n strijd voor een plek in PO1

De voorbije maanden manifesteerden de zwart-witten van Karim Belhocine zich als een méér dan ernstige kandidaat voor een plaatsje in PO1, maar de mosselen zijn zeker nog niet aan wal.

Het programma dat de Carolo’s nog wacht oogt immers loodzwaar. Nadat KRC Genk hun lange reeks wedstrijden zonder nederlaag doorbrak, krijgen ze met Zulte-Waregem, KV Mechelen, Antwerp, Club Brugge, Standard en AA Gent nog een hele zware boterham te verhapstukken alvorens de reguliere competitie thuis af te sluiten tegen KV Kortrijk.

Hun voorlaatste thuismatch, tegen hun grote rivaal uit Luik, zou zelfs wel eens om veel meer kunnen gaan dan de eer zich de beste Waalse ploeg van het jaar te kunnen noemen.

Wil je die clash tegen de troepen van Michel Preud’homme van dichtbij meebeleven? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd. Mits een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het nodige geluk bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag levert deelname aan dit concours van Lottery Club, de warmste club van het land, je namelijk één van de 15 duo-tickets op die ze voor deze Waalse broederstrijd in de prijzenpot stopte.

Je kan deelnemen tot 18 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden