Met Lottery Club naar Cirque du Soleil in Lotto Arena

3/12/2019

Droom mee weg met Mauro de clown en geniet van wervelend feest op … begrafenis!  

“Corteo” - zo heet het spektakelstuk dat Cirque du Soleil tussen 13 en 22 maart 2020 9 keer opvoert in de Lotto Arena in Antwerpen.

Dit vrolijke werkstuk van regisseur Daniele Finzi Pasca ging in april 2005 in première in Montreal (Canada) en sindsdien lieten meer dan 8 miljoen mensen in 19 landen op 4 continenten er zich door betoveren. Begin 2011 had Brussel de eer de Europese première van de show te mogen verwelkomen, en in 2012 liep hij al eens eerder in Antwerpen.

De cast van Corteo bestaat uit 51 acrobaten, muzikanten, zangers en acteurs van over heel de wereld. Die brengen het verhaal van Mauro, een clown die droomt over z’n eigen begrafenis. En in die droom maken acrobraten van z’n begrafenisreceptie een waar… circus, met allerlei verwikkelingen tussen hemel en aarde.

Razend benieuwd? Speel dan vlug mee met Lottery Club, de warmste club van het land. Met onderstaande wedstrijd zijn voor de voorstellingen op zaterdag 14 en zondag 15 maart namelijk niet minder dan 36 duo-tickets per opvoering te winnen. En halsbrekende toeren hoef je niet uit te halen om er daarvan één op de kop te tikken: een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het nodige geluk met de schiftingsvraag volstaan!

Je kan deelnemen tot 3 februari, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden