Met Lottery Club als VIP naar thuisduel van Club Brugge

31/10/2019

Gaat Club Brugge ook in november door op z’n elan?

Het minste wat je kan zeggen is dat Club Brugge z’n start van de nieuwe voetbalcompetitie niet gemist heeft. Vele analisten gaan er zelfs al van uit dat de titelrace zo goed als gelopen is. Maar de ervaring leert dat het vel van de beer niet mag verkocht worden voor hij geschoten is. En dat op papier makkelijkere wedstrijden dat in werkelijkheid soms allerminst zijn en steun van de supporters dan soms broodnodig is.

Benieuwd hoe de befaamde 12de man van Club Brugge het in zo’n omstandigheden aanpakt? Speel mee met Lottery Club, en misschien kan je het op vrijdagavond 22/11 zelf ervaren als Club KV Oostende ontvangt in Jan Breydel.

Later die maand, op zaterdag 30 november, zal er allicht geen sprake zijn van onderschatting van de tegenstander. Dan komt namelijk seizoensrevelatie Moeskroen op bezoek.

Voor beide duels zijn er met onderstaande wedstrijd van Lottery Club en EuroMillions, partner van blauw-zwart, 4 duo-VIP-tickets te winnen, elk goed voor:

  • een uitgebreid buffet in de Zuidlounge vanaf 1u30 voor de aftrap
  • 2 VIP-plaatsen in tribune Zuid
  • drank en versnaperingen tijdens de rust
  • een open bar tot 1u30 na de match, met daarna toegang tot de VIP-hospitality in het Club-uit-de-Duizend Clubhuis. 

Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het nodige geluk bij de schiftingsvraag volstaan om er daarvan één in de wacht te slepen!

Deelnemen is mogelijk tot 15 november 2019, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden