Met Lottery Club naar “Cosi fan tutte” in De Munt

11/02/2020

Meesterwerk van Mozart roept eigentijdse vragen op…

Tussen 20 februari en 26 maart kan je in de Muntschouwburg in Brussel gaan kijken en luisteren naar de opera “Cosi fan tutte” van Wolfgang Amadeus Mozart. Deze uitvoering kadert in het project “Trilogia Mozart Da Ponte” waarbij De Munt de drie opera’s van Mozart en librettist Lorenzo Da Ponte tot een eenheid smeedt – één comédie humaine in drie luiken – door alles wat in die drie opera’s gebeurt zich af te laten spelen op dezelfde dag en in hetzelfde flatgebouw. Elke opera staat niettemin op zichzelf en kan dus los van de andere worden bekeken.

In “Cosi fan tutte” tracht Don Alfonso z’n vrienden te bewijzen dat vrouwen van nature ontrouw zijn en mannen naïef. Doorheen hun enscenering confronteert het regisseursduo Clarac – Deloeuil de toeschouwer met eigentijdse vragen: wat betekent het in de hedendaagse samenleving een man of een vrouw te zijn, zijn we op weg naar meer egalitaire liefdesrelaties, zijn er grenzen aan verlangen en lust…?

Geïntrigeerd? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Voor de voorstellingen van zondagnamiddag 8 en dinsdagavond 10 maart heeft die namelijk telkens 2 duo-VIP-tickets (inclusief receptie in de koninklijke loge) gereserveerd voor wie de wedstrijdvraag juist beantwoordt en het meeste geluk heeft bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag. 

Je kan deelnemen tot 21 februari om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden