Met Lottery Club naar concert van De Kreuners in de Roma

2/12/2019

Voor al wie ook ooit verliefd was op Chris Lomme, verdomme…

Wie kent er niet De Kreuners, de pioniers van de Nederlandstalige rock? Tussen 1978 en 2012 scoorden ze ontelbare hits die in ons collectieve geheugen gegrift staan en speelden ze alle mogelijke en onmogelijke zalen en zaaltjes plat die Vlaanderen rijk is. Alle, behalve één: in de Roma in Borgerhout waren ze nog niet te gast, maar daar komt in december verandering in. 

Oorspronkelijk waren er 2 concerten voorzien van de band die in 2018 een comeback maakte (en meteen zo’n 185.000 festivalgangers uit hun dak liet gaan): op 18 en 19/12. Die waren evenwel binnen de kortste keren uitverkocht, en inmiddels is dit ook het geval met de extra-show van 27/12.

Maar niet getreurd: Lottery Club, de warmste club van het land, zorgde ervoor dat ze er tijdig bij was, zodanig dat ze 8 duo-tickets voor deze extra-show in de prijzenpot kon steken van onderstaande wedstrijd.

Om er daarvan één op de kop te tikken volstaan een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag – niet twijfelen dus…

Deelnemen is mogelijk tot 20 december, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden