Feest mee voor 40 jaar Democrazy in Gent!

15/10/2021

Vier 40 jaar Democrazy in de Gentse Vooruit met de Nationale Loterij Club.

Sinds begin jaren 80 kennen we Democrazy als de drijvende kracht achter onvergetelijke muziekavonden in Gent. Niet-te-missen concerten met op het programma ook genres als dance, techno, electro …

Om zijn 40ste verjaardag te vieren bouwt Democrazy nu 2 avonden op rij een stevig feestje. Op vrijdag 5 november slaan Mo'Juice en Huna in Gent de dj-handen in elkaar. Met Acid Arab, Erol Alkan en Comité Hypnotisé doen ze de Vooruit op zijn grondvesten daveren tijdens de 40Y DEMOCRAZY party. Op zaterdag 6 november laten 3 legendes van de Berlijnse ravescene de nachtraven uit hun dak gaan. Voor de gelegenheid toveren DVS1, Dr. Rubinstein en Peter van Hoesen de Vooruit om in een ware danstempel.

Jij bent graag van de partij op een van deze party-avonden? Goed nieuws: bij de Nationale Loterij Club vallen 40x2 tickets te winnen voor 5 november. En nog eens zoveel voor 6 november.

Wil je graag meer weten over 40 jaar Democrazy? Werp een blik op het feestprogramma! Je kan meespelen tot 22/10/2021 om 9 u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden