Met Lottery Club naar Discobaar A Moeder in Lotto Arena

14/02/2020

Maak je op voor een nachtje ‘feesten gelijk de beesten’…

Voor wie niet van ’t Stad (of ‘de parking’) is: Discobaar A Moeder is een legendarisch Antwerps fenomeen. Het begon allemaal in 2002 als een cafégrap van twee vrienden, ‘de Ras’ en ‘de Schele’, maar intussen scheren ze steeds hogere toppen. Twee platen telkens netjes aan mekaar mixen is nochtans maar niks voor deze heren. Ze vegen zelfs alle DJ-regels vierkant aan hun broek, zingen soms zelf gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig scoort in een of andere hitparade. Bovendien mijden ze geen enkele muziekstijl. Ze krijgen dan ook iedereen aan het dansen, de meest introverte ziel inbegrepen.

Een bruine kroeg is dan wel hun voor de hand liggende biotoop, ook het ‘grote werk’ schrikt hen niet af. Dat bewijzen ze door op vrijdag 6 maart een feestje te bouwen in de Lotto Arena. Een feestje, nu ja, zeg maar: een gigantisch volksfeest!

Ze gaan er een “all night long”-sessie van maken met nog een heleboel extra’s die ze voorlopig nog geheim houden maar die er mee borg voor staan dat ze ook in die grote zaal zonder enige twijfel hun motto zullen waar maken: “mixe kunne wa ni fixe mor fieste gade gelak de beeste” …

Overtuigd? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Mits een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag krijg je van ons namelijk één van de 8 gratis duo-tickets die in de prijzenpot zitten.

Je kan deelnemen tot 28 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden