Met Lottery Club als VIP naar Dranouter Festival!

10/07/2019

Nog meer leute als gast van Lottery Club en Win for Life!

Van 2 tot en met 4 augustus heeft in Dranouter (Heuvelland),  minder dan een steenworp van de Franse grens, de editie 2019 plaats van het befaamde Dranouter Festival, in zijn genre het grootste van Europa. 

Sinds 1975 wordt dit West-Vlaamse dorp elk eerste volledig weekend van augustus overspoeld door duizenden muziekliefhebbers. En dat zal dit jaar niet anders zijn, als we zien wie er allemaal geprogrammeerd staat.

Gestart in 1975 stond het festival tot 2010 bekend als Folk Dranouter, maar sindsdien biedt het voor elk wat wils, met dit jaar naast de Bretoense folklegende Alan Stivell onder meer Tom Odell, Tourist LeMC, de Black Box Revelation, Novastar, Jasper Steverlinck en The Kooks in de line-up.

Ben jij er (ook) dit keer graag bij, en dan nog wel op uitnodiging, en kosten, van de Nationale Loterij? Beantwoord dan vlug onderstaande wedstrijdvraag en duim voor wat geluk met de schiftingsvraag.

Lottery Club, de warmste club van het land, en Win for Life, jarenlange sponsor van dit ‘eigenzinnige’ festival en ook nu aanwezig met een niet te missen stand, hebben voor elk van de drie festivaldagen namelijk 6 duo-VIP-tickets in de prijzenpot laten steken, elk goed voor een plaatsje op de VIP-parking en toegang tot het VIP-café voor 2 personen. Succes!  

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af