Emma Bale op Super Sauvage: win tickets + overnachting!

29/07/2021

Emma Bale live zien spelen in Malmedy? Win exclusieve tickets inclusief overnachting!

Hou je van intieme optredens op uitzonderlijke plekken? Dan biedt de Nationale Loterij Club je een buitenkans! Op donderdag 19 augustus treedt de Belgische zangeres Emma Bale op in de tuin van de Daft Studios.  

Het concert vindt plaats op een unieke locatie. In Malmedy treedt Emma op voor een select publiek van 200 personen. Als winnaar krijg je ook een exclusieve rondleiding in de Daft Studios. In deze ultramoderne opnamestudio namen heel wat nationale én internationale artiesten nummers op. Zoals Bazart, Michel Legrand, Portland en zelfs Jonathan Jeremiah. Stap in hun creatieve voetsporen en werp een blik achter de schermen. Je spot er de beste technologie van het land!

Na het optreden en de rondleiding overnacht je in het sfeervolle Daft Hotel. In een dubbele hotelkamer of een feeërieke glamping tent! Sip van een drankje aan de zomerbar, geniet van de DJ, duik in het zwembad met onderwatermuziek, leef je uit op de glijbaan, degusteer aan de foodtruck en … beleef het intieme live concert van Emma Bale.

Wat kan je winnen? In totaal zijn er 16 x 2 VIP-tickets te winnen voor deze fantastische belevenis in Malmedy. Met intiem optreden, uniek studiobezoek en luxueuze overnachting met zwembad, sauna, lounge, XXL cinema …

Doe zeker mee vóór woensdag 11 augustus 2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden