Win een Lotto meet-and-greet met Equal Idiots … in je living!

2/04/2021

Afspraak met #EqualIdiots en Adolescence Blues Community: ‘live’ vanuit AB!

Op hun eerstvolgende echte concert is het nog even wachten. Maar voor de grootste fans van Thibault Christiaensen (gitaar, vocals) en Pieter Bruurs (drums, backing vocals) hebben wij alvast iets om naar uit te kijken: een ‘spraakmakend’ event vanuit AB!

Want de garage punk band uit Hoogstraten heeft heel wat te vertellen. Na hun overwinning in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2016 en een finaleplaats in Humo’s Rock Rally lieten ze al van zich horen met singles als Salmon Pink en Put My Head in the Ground. Nu staan ze klaar om met hun nieuwe album Adolescence Blues Community de Belgische concertzalen te bestormen.

Intussen heeft Lotto, trouwe partner van AB alvast AB afgehuurd én een bijzondere Lotto meet-and-greet voor 5 gelukkigen geregeld. Die kunnen op dinsdag 11 mei om 19 uur een half uur lang hun meest prangende vragen afvuren op de band. En onze moderator laat ook de leukste vragen van andere deelnemers aan bod komen.

Voor onze artiesten hebben we een zitje op het podium van AB gereserveerd, jij zit veilig op de eerste rij bij je thuis! En zorg best ook dat je thuis bent als we je fanpakket met het nieuwe album (cd of lp), een trui én een sjaal van de band bezorgen.

Waag snel je kans en scoor dankzij De Nationale Loterij Club een van de 5 Lotto meet-and-greets op dinsdag 11 mei: de wedstrijd loopt nog tot 30/04/2021 om 9u!

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden