Met Lottery Club als VIP naar EuroMillions Cup Finals

4/01/2020

Mis deze hoogdag van het Belgisch volleybal niet!

Op zondag 16 februari is het weer zo ver: voor de 6de maal zullen die dag méér dan 10.000 volleyballiefhebbers naar het Sportpaleis in Antwerpen afzakken voor de EuroMillions Cup Finals!

De EuroMillions Cup Finals staan voor een hele namiddag (en vooravond) topvolley met de finale, zowel bij de heren als bij de dames, van de Beker van België. Een dag vol animatie in ware EuroMillions-stijl.

Vorig jaar wonnen Roeselare bij de heren en Hermes Oostende bij de vrouwen met 3-1 tegen Aalst en Michelbeke, en beide teams zijn vastbesloten zichzelf op 16 februari opnieuw te laten bijschrijven op de erelijst van de Beker van België.

Roeselare neemt het om 14u andermaal op tegen Aalst, tuk op revanche, en met Hermes Oostende en Asterix Beveren staan om 17u30 de twee succesvolste ploegen uit de bekergeschiedenis bij de dames tegenover mekaar. Asterix won de beker 15x tot nu toe, Oostende 12x.

Interesse om deze twee duels op het scherp van de snee en in een moeilijk te beschrijven denderende sfeer mee te beleven? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Mits een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het nodige geluk met de schiftingsvraag levert deelname daaraan je namelijk één van de 8 duo-VIP-tickets op, inclusief voorbehouden parking en buffet. 

Je kan deelnemen tot 4 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden