Met Lottery Club gratis naar drama/komedie "Instant Family"

15/02/2019

Op woensdag 6 maart is het weer zover: een nieuwe editie van de EuroMillions Ladies Movie Night by UGC in de UGC-bioscopen van Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel. De Ladies Movie Night is een maandelijks weerkerend event waarbij de aanwezige dames naast een toffe film een receptie met hapjes en drank aangeboden krijgen.
 
Op het programma staat deze keer de film "Instant Family". Deze feelgood movie vertelt het wedervaren van een kinderloos koppel dat in een impulsieve bui drie rebelse tieners adopteert. Het is een onderhoudende, bij momenten hartverwarmende mix van humor en drama waarbij je nu eens in een deuk ligt van het lachen en dan weer de tranen in de ogen krijgt van ontroering.
 
Lottery Club, de warmste club van het land, heeft voor deze ontspannende filmavond 3 duo-tickets in de aanbieding, naar keuze (hieronder aan te geven) in één van de 4 betrokken bioscoop-complexen.  Interesse, dames? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd waarmee je zo’n duo-uitnodiging kan winnen. Een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan daarvoor! Succes! 

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af