Met Lottery Club gratis naar Bruegel-expo in Atomium

26/08/2019

Ervaar de impact van technologische doorbraken en hoogstandjes…

Naar aanleiding van de 450ste verjaardag van zijn overlijden loopt er vanaf 1 september in het Atomium een jaar lang een uitermate boeiende tentoonstelling over Pieter Bruegel, wereldbekend van onder meer de landschappen die hij schilderde,  en het universum waarin hij werkte. Naast het Pajottenland speelde Brussel daarin een hoofdrol.

Dankzij een aantal technologische hoogstandjes en een ingenieus spel met licht en geluid geeft deze expo de bezoeker de indruk rond te wandelen in Bruegels iconische landschappen. Een ‘must’ dus, deze tentoonstelling.

Bovendien kan je nog tot 3 november van de gelegenheid gebruik maken om binnen te springen in het ADAM, het Brussels Design Museum recht tegenover paleis 5 op de Heizel, 150m van het Atomium. Tot dan loopt daar de tentoonstelling “Spaces. Interior design evolution”

Zoals de titel het aangeeft, toont deze expo de evolutie van onze interieurs als gevolg van de sociale omwentelingen en de technologische doorbraken in onze samenleving. Ons interieur fungeert daarbij als een spiegel van onze levenswijze en ons consumptiegedrag.

Interesse? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Daarmee kan je namelijk één van de 25 duo-tickets winnen waarmee je tot 3 november kosteloos beide tentoonstellingen kan bezoeken. Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan daarvoor. Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden