Win een duoticket voor ‘Napoleon – De mythe voorbij’

20/09/2021

Maak kans op een duoticket voor de tentoonstelling ‘Napoleon – De mythe voorbij’ dankzij de warmste club van het land

Napoleon Bonaparte. Een ware held voor de ene, gehaat door de andere. Hoe dan ook is hij een legendarisch figuur. Die status heeft hij zelf mee opgebouwd, en is na zijn dood blijven groeien. Ook vandaag merk je nog altijd de invloed van Napoleon in het dagelijkse leven. Ondertussen al 200 jaar na zijn dood …

Tijdens de tentoonstelling ‘Napoleon – De mythe voorbij’ ontdek je alles over de man én de legende achter de eerste Franse keizer. Je wandelt langs levensechte decors (een bivak, het hoofdkwartier op een slagveld …) en leert zo Napoleon Bonaparte helemaal kennen. Honderden originele stukken uit privéverzamelingen en gerenommeerde Belgische en buitenlandse instellingen maken deze uitzonderlijke tentoonstelling nóg specialer. De expo kan je nog bezoeken tot 9 januari 2022 in de museumruimte van het station Luik-Guillemins.

Zin om Napoleon écht te leren kennen? De Nationale Loterij Club geeft 10 duotickets weg voor de expo ‘Napoleon – De mythe voorbij’.

Een leven dat je moet zien om het te geloven. Leer jij de ongelooflijke Napoleon Bonaparte op een andere manier kennen? Je kan meedoen tot 20/10/2021 om 9 uur.

Succes!

Heb je niet gewonnen? Toon je lidkaart van de Nationale Loterij en ontvang € 2 korting op je toegangsticket.

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden