Met Lottery Club als VIP naar Extrema Outdoor

16/05/2019

Geniet met Lottery Club van topfestival van elektronische muziek in uniek kader!

Van 7 tot en met 9 juni heeft in recreatiepark De Plas in het Limburgse Houthalen-Helchteren editie 2019 plaats van Extrema Outdoor, een driedaags festival van elektronische muziek. Meer dan 130 DJ’s uit binnen- en buitenland zullen er het beste van zichzelf geven op dit belevingsfestival dat bekend staat om z’n indrukwekkende decors en ontzettend toffe sfeer. Leuk meegenomen daarbij is dat De Plas een zwemvijver van 20 ha en een zandstrand in de aanbieding heeft.

De kans is groot dat ook deze editie op voorhand uitverkocht geraakt, maar geen paniek. Lottery Club, de warmste club van het land, heeft inderdaad voor elke dag tickets opzij laten leggen:

  • 2 duo-VIP-tickets voor de vrijdag
  • 5 duo-VIP-tickets en 4 'gewone' duo-tickets voor de zaterdag
  • en nogmaals 5 duo-VIP-tickets en 4 ‘gewone’ voor de zondag.

Naast gratis inkom heb je met die VIP-tickets toegang tot de VIP-parking, het VIP-deck en de VIP-toiletten en krijg je lekkere hapjes van een bekende chef te eten.

Twintig Lottery Club-leden kunnen dus op onze kosten dit topfestival meebeleven met een persoon naar keuze, en echt hoog leggen we de lat daarvoor niet: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en een beetje geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan… Succes!

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af