Win jouw Discovery Box voor Les Festivals de Wallonie!

24/08/2021

Beleef Les Festivals de Wallonie in luxe-uitvoering met de Nationale Loterij Club

Pop en rock zijn populairder dan ooit. Maar ook de klassieke muziek beleeft mooie tijden. Zo schrijven Les Festivals de Wallonie al 50 jaar muziekgeschiedenis. 7 festivals bundelen hun krachten en delen dezelfde positieve spirit en open geest. Je kan er artiesten ontmoeten en ervaringen uitwisselen met tal van andere liefhebbers.

In 2021 staan er maar liefst 150 klassieke concerten en activiteiten op het programma. En dat tot eind oktober, in heel Wallonië en Brussel. Wie weet kan jij één van deze concerten gratis bijwonen dankzij de Nationale Loterij Club. Want we geven 2 Discovery Boxes cadeau die verder, veel verder gaan dan de toegang tot het optreden zelf …

Dit is wat je allemaal krijgt met de 2 Discovery Boxes:

  • Offenbach Collorature: 2 tickets voor het concert van Jodie Devos & l'Ensemble Contraste in het Palais des Beaux-Arts van Charleroi op zaterdag 25 september + een overnachting voor 2 personen in het Novotel Charleroi Centre + een stadsbezoek met gids + 2 tickets voor een gastronomische activiteit.
  • Connecting Korea: 2 tickets voor het concert van het Wald Ensemble & Holly Choe in La Sucrerie (Wavre) op vrijdag 1 oktober + een overnachting voor 2 personen in het hotel Off Meeting + 2 tickets voor een gastronomische ontdekkingstocht met gids in Waals-Brabant.

Klinkt goed? Je kan meespelen met deze wedstrijd tot 15/09/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden