Als VIP naar hoogtepunten van Filmfestival Oostende

12/08/2019

Voel je een avond lang een ster tussen de sterren!

Van 6 tot 14  september e.k. heeft in de Koningin der Badsteden voor de 13de keer het Filmfestival  Oostende plaats, met “Leading Ladies” als thema en actrice Lynn Van Royen als ‘master’.

Dit festival heeft duidelijk een specifieke insteek, met o.m. ruime aandacht voor talent van eigen bodem. Zo opent het met “The Best of Dorien B.”, het langspeelfilm-debuut van Anke Blondé.

Het is een dramatische komedie over een vrouw die zichzelf herontdekt. De hoofdrol wordt gespeeld door nieuwkomer Kim Snauwaert en Jelle De Beule is in de film haar echtgenoot. Ook voor hem is het eerste grote filmrol.

EuroMillions, trouwe partner van dit festival, en Lottery Club, de warmste club van het land, bieden jullie met plezier de kans als VIP te genieten van een aantal hoogtepunten van dit festival.

  • 10 Lottery Club-leden krijgen de kans met een persoon naar keuze de feestelijke openingsavond in het Casino Kursaal Oostende mee te beleven – inclusief een … exclusieve, twee uur durende receptie na de film én toegang tot de klassieke afterparty; het best ‘scorende’ van die 10 duo’s mag vooraf, rond 18 u, bovendien aanwezig zijn bij de sterlegging ter hoogte van de Venetiaanse Gaanderijen op de zeedijk
  • 2 dagen later, op zondag 8 september, kunnen maar liefst 65 duo’s naar “Spider in the web” gaan kijken, een thriller met Monica Bellucci (de dag voordien te gast op het FFO) in een glansrol; de film vertelt het verhaal van een Mossad-spion die aan de vooravond van zijn pensioen aan een laatste geheime missie door België en Nederland begint en voor en na de voorstelling wachten onze genodigden op deze exclusieve EuroMillions Night resp. een walking dinner en een overheerlijk dessertenbuffet
  • en op woensdag 11 september kunnen 5 vriendinnengroepjes van 4 in het kader van de Ladies Night naar het Amerikaanse comedy-drama “Late Night”, met als extra’s  een exclusieve modeshow als kick-off van #MODEinOOSTENDE, een afterparty en een rijkelijk gevulde goodiebag bij het vertrek. 

Absoluut de moeite waard, niet? Beantwoord daarom snel onderstaande wedstrijdvraag en duim voor de nodige portie geluk bij de schiftingsvraag!

Succes! 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af