Win tickets voor de Film Festival Oostende Night

27/05/2021

Welkom terug in de cinema! Ben jij bij de avant-première in Kinepolis?

Toen het doek viel voor de filmvertoningen in Kinepolis, bleven de Vlaamse filmmakers niet bij de pakken zitten. Zo maakte Anouk Fortunier van de gelegenheid gebruik om haar eerste langspeelfilmdebuut in te blikken. Daarmee geeft ze de Vlaamse film een flitsende (her)start in de cinema.

De feelgood familiefilm ‘Mijn vader is een saucisse’ met in de hoofdrollen Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker en Savannah Vandendriessche komt op 23 juni in de zalen. De perfecte start van een mooie filmzomer.

De film was geselecteerd voor de New Visions Competition van het Cinequest Festival in Californië waar hij zijn wereldpremière kende. Nu is het tijd voor de Belgische avant-première.

Voor de leden van de Nationale Loterij Club hebben wij alvast enkele plaatsjes warmgehouden. Want sponsor EuroMillions mag 10 duotickets weggeven voor de FFO Night in een Kinepolis naar keuze: Oostende, Kortrijk, Brussel, Brugge, Antwerpen,Gent, Leuven en Hasselt. En voor we achteroverleunen, laat Jennifer Heylen de cast aan het woord in een livestream vanop de rode loper.

Daar wil jij graag bij zijn? Doe dan vóór vrijdag 11/06/2021 (9u) mee met onze wedstrijd … en wie weet rollen we voor jou (figuurlijk) de rode loper uit voor een spetterende terugkeer naar jouw Kinepolis mét een gratis duoticket in je binnenzak!

Happy to see you again!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden