Met Lottery Club als VIP naar 46ste Film Fest Gent

2/09/2019

Zin om zelf eens te schitteren op de rode loper?

Van 8 tot en met 18 oktober heeft in Gent de 46ste editie plaats van Film Fest Gent, een internationaal filmfestival dat zich met z’n unieke focus op filmmuziek een plaats heeft verworven in het rijtje van de Europese topfestivals.

Film Fest Gent presenteert jaarlijks ruim 100 langspeelfilms en een 50-tal kortfilms en daar zitten telkens weer flink wat meesterwerkjes tussen.

Andere hoogtepunten zijn altijd de openings- en de slotavond. Lottery Club, de warmste club van het land, is dan ook blij dankzij EuroMillions, jarenlange partner van het festival, een aantal van haar leden de kans te kunnen bieden als VIP één van deze avonden mee te beleven.

Voor de openingsavond, op dinsdag 8/10, zitten er 5 duo-VIP-tickets in de prijzenpot voor onderstaande wedstrijd (inclusief voorbehouden parking en toegang tot de openingsreceptie) en voor de slotavond zijn er 2 duo-VIP-tickets te winnen, dit keer niet enkel met toegang tot de receptie na de film maar ook tot de afterparty in de Vooruit.

Ben je er graag bij, speel dan vlug mee: een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het nodige geluk bij de schiftingsvraag volstaan immers om zo’n duo-VIP-ticket op de kop te tikken!

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden