Kom jij naar de feestelijke opening van Film Fest Gent?

10/09/2021

Met twee als VIP naar de opening van Film Fest Gent? De Nationale Loterij Club en EuroMillions geven 10 x 2 VIP-tickets weg

EuroMillions is ook dit jaar sponsor van het grootste filmfestival van ons land: Film Fest Gent. Op 12 oktober opent de 48e editie van dat festival met ‘La Civil’ van Teodora Ana Mihai, een Belgisch-Roemeense filmmaker die woont in … Gent.

Een thuismatch dus, voor een film die internationaal al in de prijzen viel. Tijdens de wereldpremière in Cannes kreeg de film de Prix du Courage én een staande ovatie die minutenlang aanhield.

‘La Civil’ gaat over het thrillerverhaal van Cielo, een Mexicaanse moeder die de strijd aangaat met het drugskartel dat haar dochter ontvoerde. Op de autoriteiten kan ze niet rekenen, dus neemt ze zelf het heft in handen. Een fictieverhaal, maar helaas de dagelijkse realiteit in Mexico. En dat maakt de film zo mogelijk nog aangrijpender. Zeker voor mensen die al kinderen hebben.

Ontdek het hele verhaal als vip, en geniet na de film van een hapje en een drankje op de openingsreceptie van Film Fest Gent. En om helemaal gerust in je stoel te kunnen ploffen: parkingtickets zijn inbegrepen.

Wil jij ook komen? Neem snel deel aan de wedstrijd. Dat kan nog tot en met 6 oktober om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden