Win een Familiepakket voor Fondation Folon

6/04/2021

#FondationFolon: de kunstenaar, zijn werk en zijn stichting!

Jean-Michel Folon (1934-2005) is misschien wel bekender in het buitenland dan bij het grote Belgische publiek. De kunstenaar groeide op in de buurt van Genval en Terhulpen, maar zijn eerste écht productieve periode kende hij in Parijs. Toch waren het enkele gerenommeerde magazines in New York die zijn tekeningen publiceerden, en Folon verhuist naar de Verenigde Staten.

Hiermee is de toon voor zijn artistieke carrière gezet: Folon werkt, publiceert én exposeert in binnen- en buitenland. Illustraties, aquarellen, toneeldecors, wandtapijten, aardewerk, beelden glasramen: zijn werk is even veelzijdig als zijn talent.

Wie een indruk wil krijgen, kan terecht in de hoeve van het Kasteel van Terhulpen, Domaine Solvay, waar sinds 2000 de Fondation Folon een selectie van zijn werk samenbrengt. Als warmste club van het land kunnen we een bezoek wárm aanbevelen!

Daarom geeft de Nationale Loterij Club 4 enthousiaste families de kans om een gratis bezoek met alles erop en eraan winnen! Want wij trakteren met een Familiepakket met daarin 2 tickets voor volwassenen, 2 (of 3) tickets voor kinderen en een Ludicofolon. Een wát? Wel, kijk zelf maar!

Dat ziet er beeldig uit? Nu deelnemen dan: de wedstrijd loopt nog tot 30/04/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden