Win een digitale Lotto meet-and-greet met Helmut Lotti

30/04/2021

#HelmutLotti straks opnieuw op tournee: blik nu al vooruit met de warmste Club

Breaking news voor alle Helmut Lotti-fans! In september doorbreekt Helmut zijn muzikale stilte met een gloednieuw album. Daarom vertrekt de sympathieke zanger met de gouden stem in december 2021 en januari 2022 opnieuw op tournee door het land met zijn Golden Symphonic Orchestra. Met optredens in Gent (Capitole), Hasselt (Ethias Theater), Antwerpen (Koningin Elisabethzaal), Oostende, Charleroi en Luik.

Zowel naar de nieuwe plaat als naar de optredens wordt reikhalzend uitgekeken. Tijdens deze concerten brengt Helmut zijn allergrootste hits én ontdek je zijn nieuwste project. Zo’n gebeurtenis kon de warmste Club van het land niet laten voorbijgaan. Op onze uitnodiging beantwoordt Helmut vanuit het Sportpaleis live alle vragen van de 5 gelukkige winnaars van onze wedstrijd. Tijdens een digitale meet-and-greet mogen zij op donderdag 10 juni om 20u Helmut de pieren uit de neus vragen.

En zelfs voor wie niet wint is er een leuke troostprijs: onze moderator legt Helmut de leukste vragen van de andere deelnemers voor.

Winnen is makkelijk:

  1. Meld je aan met je Nationale Loterij Club-account.
  2. Nog geen lid? Schrijf je hier gratis in.

De wedstrijd loopt nog tot 02/06/2021 om 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden