Met Lottery Club naar Het Zwanenmeer in de Lotto Arena

10/02/2020

Ga mee op verkenningstocht doorheen de meanders van de eeuwige liefde!

“Het Zwanenmeer” is een klassiek romantisch ballet op muziek van Tsajkovski over de onmogelijke liefde tussen prins Siegfried en de betover(en)de prinses Odette die overdag telkens verandert in een zwaan.

Het stuk ging in 1877 in première in het Bolsjojtheater in Moskou en is één van de meest gedanste balletten ter wereld.

De Russische Nationale Opera (M.i. Glinka Chelyabinsk) is er momenteel mee op tournee doorheen Europa en één van de haltes op die toer is de Lotto Arena.

Op zaterdag 29 februari kan je daar gaan genieten van een reeks poëtische duetten en briljante choreografieën die je kennis laten maken met de meanders van de eeuwige liefde. En die generatie na generatie de toeschouwers blijven verleiden.

Ben je nu al verleid? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land; in de prijzenpot voor deze wedstrijd zitten namelijk 8 duo-tickets voor de vertolking van dit meesterwerk uit het klassieke repertoire door de dansers (+ orkest) van de Russische Nationale Opera.

Om zo’n duo-ticket in de wacht te slepen volstaan een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag. 

Je kan deelnemen tot 19 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden