Met Lottery Club naar nieuwe Hooverphonic-show

2/11/2018

Luka Cruysberghs, de nieuwe zangeres van Hooverphonic, staat voor ‘vocaal dynamiet’, zo wordt gezegd. Ervaar het zelf in Luik of Antwerpen…

Afgelopen zomer toerde Hooverphonic, zowat de succesvolste Belgische popband van de afgelopen decennia, door de Verenigde Staten. De komende weken brengen ze hun gloednieuwe live-show – een mix van vroegere hits en beklijvend nieuw werk – in eigen land. Zo o.m. op 14 december in de Manège de la Caserne Fonck in Luik en op 28 december in de Antwerpse Lotto Arena. Een buitenkans voor wie Luka Cruysberghs, de 17-jarige winnares van The Voice van Vlaanderen 2017 en sindsdien de nieuwe vaste compagnon van Alex Callier en Raymond Geerts, van dichterbij wil leren kennen.

De tickets vliegen de deur uit, maar via Lottery Club kan je er misschien nog bij!  De warmste club van het land heeft namelijk 5 duo-tickets voor het concert in Luik en 8 duo-tickets voor dat in de Lotto Arena in de aanbieding voor wie juist antwoordt op onderstaande wedstrijdvraag én het nodige geluk heeft met de schiftingsvraag. Succes!

 

Aanmelden

Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af