Met Lottery Club naar In Flanders Fields Museum

30/06/2020

Als een feniks uit z’n as…

Ook na de herdenking van de honderdste verjaardag van de Groote Oorlog blijft het In Flanders Fields Museum in de heropgebouwde lakenhallen op de Grote Markt van Ieper een absolute ‘must see’. Naast de permanente opstelling zijn er ook telkens tijdelijke tentoonstellingen.

Zo kan je er momenteel gaan kijken naar ‘Feniks’, een beklijvende expo die de wederopbouw van ons land na WO I documenteert, met vooral aandacht uiteraard voor de West-Vlaamse frontstreek in het algemeen en Ieper in het bijzonder.

Daarnaast is er ook een kleine tentoonstelling, 'Draken op het westelijk front', een expo die de Ieperse collectie van Chinese loopgravenkunst in de kijker plaatst, de grootste ter wereld.

Interesse? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Mits een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag verzeker je je daarmee namelijk van één van de 25 gratis familiepassen waarmee telkens 4 personen nog tot 30 september gratis toegang krijgen.

Je kan deelnemen tot 31 juli, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden