Als VIP naar “Les chansons de nos vies” in Incourt

9/04/2019

Wedstrijd: Als VIP naar opener van Inc’Rock Festival

Geniet met Lottery Club van het beste wat het Franse chanson te bieden heeft… 

Begin mei heeft op de site van de steengroeve van Opperbeek (Opprebais), een deelgemeente van het Waals-Brabantse Incourt, de 15de editie plaats van het Inc’Rock Festival. Het is het grootste festival van Waals-Brabant en één van de eerste van het nieuwe seizoen. Het Inc’Rock Festival biedt voor elk wat wils: hiphop, Franse chansons, reggae en rock.

Om die 15de verjaardag extra in het zonnetje te zetten is er als prelude op donderdag 2 mei een speciale avond onder het motto “Les chansons de nos vies” met live-optredens van een pleiade artiesten, waaronder Gérard Lenorman, Plastic Bertrand en Sandra Kim, die er een reeks liedjes zullen vertolken die tot de canon van het Franse chanson behoren.

Benieuwd? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club. De warmste club van het land heeft namelijk 5 gratis duo-tickets in de prijzenpot gestopt voor wie de wedstrijdvraag juist beantwoordt en het best (of als op 1,2,3 of 4 na beste) het antwoord op de schiftingsvraag weet in te schatten. Succes! 

Interesse? Neem dan beslist deel aan onderstaande wedstrijd. Win for Life, sponsor van het festival, en Lottery Club, de warmste club van het land, hebben voor deze openingsavond namelijk 5 duo-VIP-arrangementen in de aanbieding met

  • een voorbehouden parkeerplaats
  • een gastronomisch diner in de VIP-ruimte
  • zitplaatsen vlak voor het podium
  • drankbonnetjes t.w.v. €10
Allemaal goed en wel, zal je zeggen, maar hoe kom ik nu aan zo’n duo-VIP-ticket? Simpel: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en de nodige dosis geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan! Niet twijfelen dus, maar meteen deelnemen! Succes!!

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af