Met Lottery Club naar 2 bijzondere expo’s in Brussel

26/10/2020

Twee top-tentoonstellingen voor de prijs van …geen: “It Never Ends” en “ZOO”!

Liefhebbers van moderne kunst komen dezer dagen volop aan hun trekken in onze hoofdstad, meer bepaald in de Brusselse Kanaalzone. Zo kan je in KANAL – Centre Pompidou naar “It Never Ends”, een interdisciplinair project. Tiens, dat kunstencentrum in een voormalige Citroën-garage was toch niet open? Inderdaad, maar nog voor de start van de werkzaamheden en de opening van het iconische gebouw kreeg de Zwitser John M Armleder, een van de belangrijkste kunstenaars van de jongste 50 jaar, carte blanche om de zes verdiepingen van de Showroom (in) te vullen met monumentale installaties van hemzelf en met werk van meer dan 100 andere hedendaagse kunstenaars.

En enkele kilometers verder, in het MIMA, het Millennium Iconoclast Museum of Art, loopt nog tot begin volgend jaar de expo “Z00” waarin 11 kunstenaars via werken rond dieren tonen hoe zij de samenleving van vandaag zien en kunst en popcultuur elkaar ontmoeten.

Kan je niet kiezen tussen deze 2 bijzondere expo’s? Dat hoeft niet! Dankzij Lottery Club kan je ze allebei meepikken – gratis! Neem dus vlug deel aan onderstaande wedstrijd! Er zijn in totaal 5 x 2 combi-tickets te winnen. Je kan de beide expo’s bezoeken op dezelfde dag of op verschillende dagen…

Je kan deelnemen tot 13 november, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden