Win een duoticket voor Kazerne Dossin in Mechelen

12/02/2021

#FakeImages. Ontmasker het gevaar van stereotypes...

Dagelijks komen duizenden berichten en beelden op ons af via verschillende kanalen. Maar vertellen ze altijd de waarheid? Fake news en fake images sluipen binnen: soms onschuldig, maar soms ook erg gevaarlijk.

Tot 7 december 2021 legt de tentoonstelling #FakeImages in Kazerne Dossin bloot hoe dit soort beeldvorming ontstaat. Hierbij komt de collectie antisemitische propaganda van de Belgische Holocaustoverlevende Arthur Langerman uitgebreid aan bod.

Ook de vaste expo van Kazerne Dossin en het Memoriaal is bijzonder indrukwekkend. Op de plaats waar tussen 1942 en 1944 bijna 26.000 Joden, Roma en Sinti gedeporteerd werden naar voornamelijk Auschwitz-Birkenau, vertelt dit museum hun verhaal.

Dankzij Lottery Club maak je kans op een van de 10 duotickets voor de tijdelijke tentoonstelling #FakeImages én de vaste expo van het museum. Deelnemen aan de wedstrijd kan hieronder tot 12 maart om 9 uur.

Niet gewonnen? Op vertoon van je Lottery Club-lidkaart profiteer je van € 3 korting op je toegangsticket voor de vaste & tijdelijke expo in Kazerne Dossin.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden