Vier jij kerst met Mozart in Bozar?

23/11/2021

Met het hele gezin naar A Christmas Family Concert? Een mooi verhaal met muziek, mime én video.

Papageno, Papagena, Koningin van de Nacht. Begin je al te huiveren bij die laatste naam? Dan ken je vast dé operaklassieker van Mozart: De toverfluit. Maar eigenlijk heb je helemaal geen kennis over opera nodig om te genieten van A Christmas Family Concert.

Meer nog, je hoeft zelfs geen liefhebber te zijn. Want in samenwerking met Bozar en het Belgian National Orchestra brengt het Franse collectief Les Clés de l’écoute veel meer op de planken dan opera alleen. Naast de jonge operazangers verschijnt er een mimespeler op het toneel. Die neemt groot en klein mee in het verhaal van een vogel die z’n vrijheid herwint. Ondersteund door spectaculaire videobeelden.

Tijdens het spektakel luister je naar fragmenten uit 3 meesterwerken van Mozart: De toverfluit, Così fan tutti en Don Giovanni. Alleen is de verhaallijn helemaal anders dan in de originele versies. Meer gaan we niet verklappen …

Kom het gewoon zelf ontdekken in Bozar op woensdag 22 december of donderdag 23 december. Dankzij de warmste club van het land maak je kans om 1 van de 2 familietickets (4 personen) voor één van deze dagen te winnen.

Zin om kerst te vieren met Mozart? Je kan nog deelnemen tot en met 15/12/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden