Als vip op een nostalgische filmtrip? Waag je kans

29/04/2021

#KinepolisOnTour: een exclusieve filmbelevenis voor fans van de warmste Club!

Kinepolis On Tour roept de ultieme drive-in ervaring op van de gouden Hollywoodjaren. En wie weet krijgen jij en je 3 bubbelgenoten daar straks een gratis vip-uitnodiging voor.

Als echte filmsterren worden jullie thuis afgehaald en teruggebracht. Bij aankomst in Puurs leidt de rode loper rechtstreeks naar de EuroMillions pick-uptruck.

Vanuit deze wagen genieten jij en je 3 genodigden van een filmpareltje op het grootste mobiele LED-scherm van Europa… en van de drankjes en hapjes die jullie butler serveert.

Het hele event verloopt coronaproof en bij regen of hitte wordt jullie pick-uptruck overdekt. Alles is tot in de puntjes geregisseerd om jullie het grootste comfort en veiligheid te garanderen.

Wil jij daar als filmfanaat bij zijn? Geef dan voor 7 mei om 9 uur het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Met een beetje geluk zijn de filmgoden je gunstig gezind!

Win je niet? Zelfs dan is er goed nieuws! Als lid van de Nationale Loterij Club geniet je 10% korting op alle voorstellingen van Kinepolis On Tour in mei!

De voorstellingen waarop je kans maakt met onze wedstrijd:

15/5

  • 19.00 uur: After
  • 21.15 uur: After

16/5

  • 17.00 uur: 1418
  • 20.45 uur: The Honest Thief

17/5

  • 20.00 uur: Wonder Woman I

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden