Met Lottery Club als VIP naar Kuurne-Brussel-Kuurne

31/01/2020

18 World Tour-ploegen aan de start. En jij?

De 72ste editie van Kuurne-Brussel-Kuurne, op zondag 1 maart, een dag na de Omloop Het Nieuwsblad, de traditionele opener van het Belgisch wielerseizoen, steekt in een nieuw kleedje. Met name het parcours verschilt danig van dat van de voorbije jaren, met 75 km. nieuwe wegen, o.m. door het Pays des Collines (Henegouwen), een pittige kasseistrook in de finale en nog maar één i.p.v. twee plaatselijke ronden.

Wat zonder twijfel ongewijzigd zal blijven is de gretigheid waarmee slag geleverd gaat worden om de opvolging van de Luxemburger Bob Jungels op de rijkgevulde erelijst van deze semi-klassieker. Een overwinning in het openingsweekend is publicitair nu eenmaal van goudwaarde. Niet te verwonderen dus dat er 18 van de 19 World Tour-ploegen aan de start zullen staan.

En jij, rij jij mee? Dat kan, dankzij Lottery Club! Voor 3 x 2 personen heeft de warmste club van het land namelijk een plaatsje voorzien in een gastenwagen waarmee je een aantal keer in het hart van de koers belandt.

Bovendien geeft zo’n duo-VIP-ticket recht op een voorbehouden parkingplaats, een ontbijt voor de wedstrijd, een lunch onderweg en toegang tot de VIP-tent aan de aankomst.

Onbereikbaar, deze wielerdroom? Nee hoor: gewoon onderstaande vraag juist beantwoorden en dan de vingers kruisen voor wat geluk bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag. 

Je kan deelnemen tot 21 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden