Met Lottery Club gratis naar topfilm 'Second Act' bij UGC!

31/10/2018

Zin in een lekker romantische komedie met Jennifer Lopez?  Speel dan vlug mee en win tickets voor de 3de editie van de EuroMillions Ladies Movie Night by UGC!

Op woensdag 21 november heeft de derde editie plaats van de EuroMillions Ladies Movie Night by UGC in de UGC-bioscopen van Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel. 
Dit is een maandelijks weerkerend event waarbij de aanwezige dames naast een toffe film een receptie met hapjes en drank aangeboden krijgen. 

Op het programma staat deze keer een romantische komedie met in de hoofdrol Jennifer Lopez. ‘Second Act’ is de 10de film van Peter Segal en vertelt het verhaal van een 40-jarige, gefrustreerde en onderpresterende moeder die een 2de kans krijgt op een mooie carrière door een valse Facebook-pagina aan te maken.  

Lottery Club, de warmste club van het land, heeft voor deze leuke avond 2 duo-tickets in de aanbieding, naar keuze in één van de 4 betrokken bioscoop-complexen.  Interesse, dames? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd waarmee je één van deze duo-uitnodigingen kan winnen. Een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan daarvoor! Succes! 

 

Aanmelden

Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af