Met Lottery Club als VIP naar Les Ardentes

12/06/2019

Les Ardentes beleven? Nog fijner als VIP dankzij de Nationale Loterij!

Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli heeft in het Parc Astrid van Coronmeuse (Luik) de 14de editie plaats van “Les Ardentes”.

Les Ardentes is een zgn. multi-genre festival van urban music. Dit jaar ligt de focus daarbij vooral op eigentijdse hiphop en (Franstalige) rappers.

Er staan niet minder dan 75 optredens geprogrammeerd, met als headliner de Black Eyed Peas, terug van (lang, bijna 10 jaar) weggeweest en verder o.m. de Franse rapper Booba (‘le duc de Bourgogne), Roméo Elvis en Lomepal.

Zoals steeds is de line-up een mix van gevestigde waarden en opkomend talent uit binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd in deze laatste editie van Les Ardentes in het mooie kader van het Parc Astrid (volgend jaar verhuist het festival naar Rocourt)? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land, en Win for Life, jarenlange sponsor van dit stadsfestival en present met z’n actie ‘Geknipt om te winnen’.

Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan namelijk om één van de 2 duo-VIP-tickets te winnen die ze voor elk van de 4 festivaldagen hebben gereserveerd voor jullie. En waarmee je niet alleen gratis kan genieten van het muzikale aanbod maar ook toegang hebt tot de VIP-ruimte waar je drankjes en een buffet wachten.  Succes!  

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af